https://help.superhosting.bg/download-backup-home-dir.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Сваляне на архив на Home директорията

Backup (архив)
архив на home, home dir backup, архив на всички файлове

Архив на Home директориятаПрез контролния панел cPanel, на всички Linux хостинг планове, може да се свали архив на home директорията на хостинг акаунта.

Home директорията съдържа всички директории и файлове на уеб сайтовете, както и имейлите.

За да свалите архив на текущото състояние на вашата home директория влезте в контролния панел (cPanel) и изберете меню Бекъп.

Натиснете бутона "Основна директория". В браузъра ще се появи диалогов прозорец, в който трябва да изберете къде локално при вас да запазите архива. Натиснете Ок (Save), след което архивът ще бъде запазен при вас.

500px270px
SuperHosting.BG
  Backup (архив)
 • cPanel Файлов мениджър - Архивиране на файл/директория
  Опцията за компресиране и архивиране във Файловия мениджър в cPanel, може да се ползва за създаване на архивно копие на файлове и директории. За да създадете архив първо достъпете Файловия мениджър... »
 • Backup Manager by SuperHosting
  В контролния панел cPanel на всички Linux хостинг планове, предлагани от СуперХостинг.БГ, е възможно да работите с архивите на хостинг акаунта. През Backup Manager by SuperHosting можете да генерирате, свалите... »
 • Правите ли Backup (архив) на информацията на сървърите?
  Всички данни на клиентите се архивират в системни бекъпи, които се запазват на допълнителни Backup сървъри. Архивирането се извършва няколко пъти седмично. Минималният брой на системните бекъпи, които се съхраняват,... »
 • Възстановяване на сайт (файлове и/или база данни) от архив
  В контролния панел cPanel на всички Linux хостинг планове, предлагани от СуперХостинг.БГ, можете да работите с архивите на хостинг акаунта през Backup Manager by SuperHosting. С Backup Manager by SuperHosting можете... »
 • Генериране на пълен бекъп (full backup)
  През контролния панел cPanel, за управление на хостинг акаунти от СуперХостинг.БГ, можете да генерирате и свалите пълен бекъп на данните в хостинг акаунта. Препоръчително е да се генерира бекъп винаги преди... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg