https://help.superhosting.bg/shopiko-marketing-discounts-and-promotions.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Shopiko - Отстъпки и промоции (Маркетинг)

Shopiko
shopiko маркетинг, shopiko отстъпки и промоции, shopiko промоции, shopiko отстъпки

Вашият онлайн магазин разполага с модул Маркетинг, чрез който можете да създавате и управлявате различни промоции, отстъпки, промокодове, ваучери и други.

Активирайте една или повече промоции и отстъпки, за да увеличите продажбите, да привлечете нови клиенти или за да изградите лоялност на настоящите ви клиенти.

За да видите всички видове отстъпки и промоции достъпете администрацията на онлайн магазина и кликнете от главното меню "Маркетинг".

От страницата "Отстъпки и промоции" можете да създавате нови промоции "Създаване на нови промоции", да редактирате вече активни промоции "Активни промоции" и да преглеждате вече приключилите с "История на промоциите".

Промените по настройките на промоциите се отразяват веднага в онлайн магазина.

Shopiko отстъпки и промоции

Можете да настройвате промоциите и отстъпките във вашия онлайн магазин прецизно с различни опции. Например можете да изберете какво ще е включено в промоцията: всички продукти; само определени продукти; определена категория с продукти или определена марка продукти:

Shopiko отстъпки и промоции

Има няколко различни типа промоции и отстъпки, които можете да активирате в онлайн магазина:

Процентни отстъпки

Отстъпка с фиксирана стойност

Безплатна доставка

Промо-код

Отстъпка при покупка над определена стойност

info-icon Тествайте създаването на нови промоции във вашия Shopiko магазин и открийте още възможности за онлайн бизнеса ви.

500px270px
SuperHosting.BG
  Shopiko
 • Shopiko - Настройки на продуктовия каталог
  Настройките на каталога с продукти са свързани с показването и подреждането на продуктите в онлайн магазина. За да промените настройките, влезте в администрацията - Каталог -> Настройки. Подреждане на продуктите От тук... »
 • Shopiko - Модул за връзка с Rapido (куриерски услуги)
  С допълнението "Rapido товарителница"? във вашия онлайн магазин ще можете да ползвате услугите на куриерска компания Rapido. Чрез този модул ще имате връзка със системата на спедитора, което позволява изчисляване на... »
 • Shopiko - Създаване на поръчка през администрацията на онлайн магазина
  Стандартно вашите клиенти могат да правят поръчки директно през онлайн магазина, като избират продукти и попълват онлайн форма. За още по-голямо удобство на вашите клиенти, можете да добавите и възможност за поръчка... »
 • Shopiko - Ваучери (Маркетинг)
  С функционалността Ваучери във вашия онлайн магазин Shopiko можете да създадете ваучери, които да използвате за привличане на нови или за награда на настоящите ви клиенти. Ваучерите може да са еднократни,... »
 • Безплатен SSL сертификат в Shopiko - Let’s Encrypt
  В услугата за създаване на онлайн магазини Shopiko, можете да инсталирате безплатен SSL сертификат. В меню Настройки -> Сигурност можете да инсталирате вашия сертификат за сигурност Let’s Encrypt, само с един... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg