https://help.superhosting.bg/upload-max-filesize.html
  • bg

Хостинг, Домейни, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Как да увелича размера на файловете, които се качват чрез скрипт?

PHP
memory_limit, php, php директива, качване, upload, скрипт

Промяна на PHP директиви през PHP Manager by SuperHosting

За качване на файлове, посредством скрипт, с по-голям размер от зададения, трябва да се променят php директивите upload_max_filesize и post_max_size. Това може да бъде направено в php.ini файл.

При всички хостинг планове промяна на директивите upload_max_filesize и post_max_size може да бъде направено през "PHP Manager by SuperHosting".

След като влезете в контролния панел cPanel, изберете "PHP Manager by SuperHosting". В секцията "Промяна на PHP директиви" ще се зареди следния прозорец:

Срещу всяка от директивите има падащо меню, чрез което можете да изберете желаната стойност. След избор на бутона "Запази" стойността ще бъде променена за целия хостинг акаунт и всички сайтове, разположени в хостинг акаунта.

info-iconПромяна на PHP директивите, за директория в хостинг акаунта, за която е активирана отделна PHP версия, може да се извърши в конфигурационния ini файл за PHP директивите. Вижте повече информация в раздел "Конфигурационен ini файл за PHP директивите" в статията: Как да редактирам собствен php.ini файл?

500px270px
SuperHosting.BG
All rights reserved © 2005-2019 , www.superhosting.bg