Размер на файловете, качвани чрез скрипт

Промяна на PHP директиви през PHP Manager by SuperHosting

За качване на файлове, посредством скрипт, с по-голям размер от зададения, трябва да се променят php директивите upload_max_filesize и post_max_size. Това може да бъде направено в php.ini файл.

При всички хостинг планове промяна на директивите upload_max_filesize и post_max_size може да бъде направено през „PHP Manager by SuperHosting„.

След като влезете в контролния панел cPanel, изберете „PHP Manager by SuperHosting“. В секцията „Промяна на PHP директиви“ ще се зареди следния прозорец:

Срещу всяка от директивите има падащо меню, чрез което можете да изберете желаната стойност. След избор на бутона „Запази“ стойността ще бъде променена за целия хостинг акаунт и всички сайтове, разположени в хостинг акаунта.

Промяна на PHP директивите, за директория в хостинг акаунта, за която е активирана отделна PHP версия, може да се извърши в конфигурационния ini файл за PHP директивите. Вижте повече информация в раздел „Конфигурационен ini файл за PHP директивите“ в статията: Как да редактирам собствен php.ini файл?

Обновена: 17.03.2022

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още