1. Начало
  2. Хостинг
  3. PHP
  4. Размер на файловете, качвани чрез скрипт

Размер на файловете, качвани чрез скрипт

Промяна на PHP директиви през PHP Manager by SuperHosting

За качване на файлове, посредством скрипт, с по-голям размер от зададения, трябва да се променят php директивите upload_max_filesize и post_max_size. Това може да бъде направено в php.ini файл.

При всички хостинг планове промяна на директивите upload_max_filesize и post_max_size може да бъде направено през „PHP Manager by SuperHosting„.

След като влезете в контролния панел cPanel, изберете „PHP Manager by SuperHosting“. В секцията „Промяна на PHP директиви“ ще се зареди следния прозорец:

Срещу всяка от директивите има падащо меню, чрез което можете да изберете желаната стойност. След избор на бутона „Запази“ стойността ще бъде променена за целия хостинг акаунт и всички сайтове, разположени в хостинг акаунта.

Промяна на PHP директивите, за директория в хостинг акаунта, за която е активирана отделна PHP версия, може да се извърши в конфигурационния ini файл за PHP директивите. Вижте повече информация в раздел „Конфигурационен ini файл за PHP директивите“ в статията: Как да редактирам собствен php.ini файл?

Обновена: 17.03.2022

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още