https://help.superhosting.bg/wp-manager-delete.html
 • bg
 • en

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Изтриване - WordPress Manager by SuperHosting

WordPress
wordpress, wp manager, wordpress manager, wordpress manager by superhosting

Опцията за изтриване на WordPress инсталации е много удобна, особено когато имате множество WordPress сайтове и искате да премахнете старите и ненужните от тях.

info-iconОсвен че ще разчистите хостинг акаунта, премахването на ненужни WordPress инсталации ще намали и броя на айнодовете в хостинг акаунта.

Избор на WordPress инсталация за премахванеПри изтриване се премахват всички файлове, бази данни, теми и плъгини, свързани с тази инсталация.

Проверете внимателно съдържанието, което желаете да изтриете.

След като изберете бутона Изтриване ще получите още една нотификация, преди да се извърши действието по изтриване.

Потвърдете изтриването с Да, да се изтрие.

info-iconВ случай че изтриете инсталация по погрешка, можете лесно да я възстановите през менюто Възстановяване на архив в WordPress мениджъра.

Статията се отнася за: хостинг услуги с контролен панел cPanel и WordPress Manager by SuperHosting

500px270px
SuperHosting.BG
  WordPress
 • Активиране на Redis в WordPress (с Redis Object Cache)
  В WordPress може да бъде активирано кеширане с Redis, чрез ползване на допълнителен плъгин. Има различни плъгини, които дават възможност за ползване на Redis в WordPress, два от които са... »
 • Ръчна промяна на URL адреса (домейна) на WordPress сайт
  Преди да преминете към промяна на URL адреса на вашия WordPress сайт, трябва да имате предвид как и къде точно е записан той в базата данни. Така ще можете да... »
 • Активиране на Redis в WordPress (с W3 Total Cache)
  В WordPress може да бъде активирано кеширане с Redis, чрез ползване на допълнителен плъгин. Бележка: Преди да активирате Redis във вашия сайт, уверете се, че Redis е активиран в cPanel ->... »
 • Инсталация на WP-CLI
  WP-CLI е инсталиран на всички сървъри за споделен Linux хостинг, при СуперХостинг.БГ. В cPanel -> WordPress Manager by SuperHosting -> WP-CLI можете да видите дали WP-CLI е активиран за хостинг... »
 • Активиране на SSL - WordPress Manager by SuperHosting
  През WordPress мениджъра можете, с един клик на мишката, да инсталирате SSL сертификат и да го конфигурирате за работа с вашия WordPress сайт. Преди да е възможно да инсталирате SSL сертификат,... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg