https://help.superhosting.bg/wp-manager-instant-ssl-installation-and-activation.html
  • bg
  • en

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Активиране на SSL - WordPress Manager by SuperHosting

WordPress
ssl wordpress, https wordpress, https wp, сертификат за wordpress

За да активирате SSL (сигурна връзка) за WordPress сайта, ще ви е необходим SSL сертификат. Имате възможност да използвате вече закупен и издаден SSL сертификат или безплатния AutoSSL сертификат.

Ако разполагате със SSL сертификат, различен от AutoSSL, продължете с инсталацията му през контролния панел cPanel » SSL/TLS » Управление на SSL за сайт. След като сертификатът е инсталиран, активирайте сигурната връзка за сайта. За целта можете да използвате инструмента Преместване в WordPress мениджъра, като само промените протокола за адреса от http:// на https://. След като адресът е променен на https://, използвайте опцията "Проверка за HTTP ресурси (на HTTPS сайт)". С тази проверка можете да коригирате HTTP ресурсите в сайта, да се зареждат през HTTPS.

За да използвате AutoSSL сертификат за сайта, не е нужно да извършвате допълнителни действия. AutoSSL сертификатите се инсталират автоматично за всички домейни, които са добавени в cPanel и са насочени към този хостинг сървър. Можете да проверите дали за сайта вече има инсталиран AutoSSL сертификат през cPanel » SSL/TLS Status (SSL/TLS Статус).

Статията се отнася за: хостинг услуги с контролен панел cPanel и WordPress Manager by SuperHosting

500px270px
SuperHosting.BG

Коментари

Все още няма коментари

avatar
  Абониране  
Уведоми ме при
All rights reserved © 2005-2018 , www.superhosting.bg