https://help.superhosting.bg/php5-linux-hosting.html
 • bg
 • en

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Как да ползвам друга версия на PHP?

PHP
PHP 5, PHP5, PHP 5.2, PHP 5.3, PHP 5.4, PHP 5.5, PHP 5.6, php 7, php7

На сървърите на СуперХостинг.БГ, за всички хостинг планове, работят паралелно няколко версии на PHP. Поддържаните версии на PHP са 5.2, 5.3, 5.4, 5.5, 5.6, 7.0 и 7.1.

info-iconВажно: Промяна на PHP версията може да се извърши през cPanel -> PHP Manager.

Можете да промените версията на PHP за целия хостинг акаунт или само за конкретна директория (сайт).

Промяна на PHP версията за целия хостинг акаунт

За да промените версията на PHP за целия хостинг акаунт, достъпете в cPanel -> PHP Manager, раздел "Избор на версия на PHP за хостинг акаунта". Маркирайте желаната версия и запишете промените с Промени. Избраната PHP версия ще бъде активирана за целия хостинг акаунт и всички сайтове, разположени в него.

Вижте още в: Избор на PHP версия за хостинг акаунта (PHP Manager)

Промяна на PHP версията за определена директория

Активиране на PHP версия, за определена директория, може да се извърши през cPanel -> PHP Manager, раздел "Избор на PHP версия за конкретна директория".

Вижте още в: Промяна на PHP версията за определена директория

Статията се отнася за: хостинг услуги с контролен панел cPanel

500px270px
SuperHosting.BG
  PHP
 • Какво е PHP модул (PHP разширение)?
  PHP модулите представляват разширения за PHP, най-често написани на програмния език C. PHP модулите могат да се компилират с PHP, така че да се зареждат статично (като са част от... »
 • Ползване на различен php.ini файл за PHP (cli) през SSH
  При ползване на PHP през команден режим по подразбиране с командата php се стартира PHP CLI бинарния файл, който отговаря на PHP версията инсталирана по подразбиране. За списък с всички опции... »
 • PHP CLI (Command Line Interface)
  PHP има различни интерфейси (SAPI) за взаимодействие със средата, в която работи, и за връзка с външни (за PHP) технологии. Два от интерфейсите са PHP CLI и PHP CGI (FastCGI). От версия... »
 • Какво е CGI, FastCGI?
  CGI (Common Gateway Interface) е уеб технология и протокол, по правилата на който се извършва комуникацията между уеб сървър (HTTP сървър) и други външни приложения (например PHP). CGI разширява възможностите... »
 • Активиране на PHP модул/разширение в хостинг акаунта
  Активиране на PHP модул през PHP Manager by SuperHosting За улеснено активиране и деактивиране на PHP модули в хостинг акаунта може да използвате PHP Manager by SuperHosting, в контролния панел cPanel. При... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg