https://help.superhosting.bg/imagemagick.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Поддържате ли ImageMagick?

PHP
imagemagick, imagick, imagick.so, php imagick, magick, gmagick, magic, magik

ImageMagick е софтуерен инструмент за създаване и обработка на растерни (bitmap) изображения. Чрез ImageMagick могат да се четат, конвертират и записват изображения в различни формати като DPX, EXR, GIF, JPEG, JPEG-2000, PDF, PhotoCD, PNG, Postscript, SVG, TIFF и други.

ImageMagick може да се ползва от различни програмни езици, със съответните им разширения, например Imagick (PHP), PerlMagick (Perl), PythonMagick (Python), RMagick (Ruby) и други.

info-icon ImageMagick е инсталиран и активиран на всички сървъри за Linux хостинг при СуперХостинг.БГ, пътя за стартиране е /usr/bin/convert.

Вижте още:

PHP модул - Imagick

500px270px
SuperHosting.BG
  PHP
 • Какво е PHP модул (PHP разширение)?
  PHP модулите представляват разширения за PHP, най-често написани на програмния език C. PHP модулите могат да се компилират с PHP, така че да се зареждат статично (като са част от... »
 • Ползване на различен php.ini файл за PHP (cli) през SSH
  При ползване на PHP през команден режим по подразбиране с командата php се стартира PHP CLI бинарния файл, който отговаря на PHP версията инсталирана по подразбиране. За списък с всички опции... »
 • PHP CLI (Command Line Interface)
  PHP има различни интерфейси (SAPI) за взаимодействие със средата, в която работи, и за връзка с външни (за PHP) технологии. Два от интерфейсите са PHP CLI и PHP CGI (FastCGI). От версия... »
 • Какво е CGI, FastCGI?
  CGI (Common Gateway Interface) е уеб технология и протокол, по правилата на който се извършва комуникацията между уеб сървър (HTTP сървър) и други външни приложения (например PHP). CGI разширява възможностите... »
 • Активиране на PHP модул/разширение в хостинг акаунта
  Активиране на PHP модул през PHP Manager by SuperHosting За улеснено активиране и деактивиране на PHP модули в хостинг акаунта може да използвате PHP Manager by SuperHosting, в контролния панел cPanel. При... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg