1. Начало
  2. Други
  3. За компанията и предлаганите услуги
  4. За компанията и предлаганите услуги (често задавани въпроси)
  1. Начало
  2. Често задавани въпроси
  3. За компанията и предлаганите услуги (често задавани въпроси)

За компанията и предлаганите услуги (често задавани въпроси)

Надеждни ли са Вашите услуги?

Услугите, които СуперХостинг.БГ предлага, са на високо ниво и са с осигурена бърза и компетентна техническа помощ и поддръжка. Ако имате някакви съмнения относно качеството на нашите услуги, можете да направите поръчка за период от един месец и ако не сте удовлетворени, в 30 дневен срок след създаването на вашия акаунт можете да се откажете от предоставените Ви услуги и платената сума ще ви бъде върната обратно.

От кога съществува компанията?

СуперХостинг.БГ е най-бързо развиващата се и най-голямата хостинг компания в България. Компанията ни е лидер сред хостинг провайдърите, като предлага услуги с високо качество, адекватна 24/7 техническа поддръжка и гарантирана непрекъсваемост на достъпа.

Фирмата е основана в началото на 2005г., а от 01.10.2005 г. започва успешно предлагане на хостинг услуги за българския пазар.

СуперХостинг.БГ разполага с офис в град София, като за клиентите си предлагаме множество различни и удобни начини на заплащане.

Параметрите на предлаганите услуги са проектирани, така че да могат да удовлетворят потребностите на максимален брой клиенти в различните пазарни сегменти.

Още информация за СуперХостинг.БГ

Предлагате ли ASP.NET хостинг?

Към момента възможността да поръчате и ползвате Windows хостинг в СуперХостинг.БГ е посредством услугата виртуален сървър (VPS). С него получaвате пълната функционалност на Windows платформа и максимална гъвкавост при ползване на приложенията.

Още информация за параметрите на услугата >>>

Може ли на Вашите сървъри да се хостват торент тракери и on-line игри?

СуперХостинг.БГ НЕ ПРЕДОСТАВЯ хостинг за приложения от тип торент тракери и on-line игри.

Повече информация относно приложенията, които могат да се разполагат на сървърите на компанията, можете да видите на адрес:

https://www.superhosting.bg/web-hosting-page-terms-and-agreements.php

Свързаност на сървърите на СуперХостинг.БГ?

Сървърите на СуперХостинг.БГ се намират в дейта центъра на „Equinix“, специализиран център за колокация от най-висок клас, с пълно дублиране (N+1) и физическа отделеност на всички системи за електрозахранване, климатизация, свързаност и охрана на техническото оборудване.

Интернет свързаността се осигурява от два независими доставчика с динамично рутиране на трафика при необходимост. Доставчиците са Еволинк и Нетера – водещи български телекомуникационни компании, които предоставят и поддържат широка гама от телекомуникационни услуги.

Гарантираните скорости на Интернет достъп са 9 Gbit/sec за България и 3 Gbit/sec за чужбина.

Още информация за хостинг сървърите >>>

Обновена: 25.10.2021

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още