https://help.superhosting.bg/mod-rewrite.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Поддържате ли mod_rewrite?

Контролен панел cPanel
mod_rewrite, пренаписване на адреси, .htaccess, модул, Apache

Mod_rewrite е инсталиран и конфигуриран на всички сървъри на СуперХостинг.БГ.

За да се използва mod_rewrite, е необходимо в началото на .htaccess файла да се постави следният ред:

RewriteEngine On

След това се записват правилата, по които да става пренаписването на линковете. Повече информация за това какво представлява mod_rewrite и по какъв начин може да бъде използван, може да бъде намерена на следния адрес: Apache v.2.2 (mod_rewrite), Apache v.2.4 (mod_rewrite).

500px270px
SuperHosting.BG
  Контролен панел cPanel
 • Опции за напреднали в SuperCache Manager
  Освен основните настройки за кеширане, в SuperCache Manager са налични допълнителни опции - за напреднали. Чрез тези опции можете да направите фина настройка на системата за кеширане. От тук можете... »
 • SuperCache Manager by SuperHosting
  SuperCache Manager е един от наличните супер-инструменти в cPanel, чрез който можете да ускорите неимоверно зареждането на вашите уеб сайтове. SuperCache е уеб ускорител (Web Accelerator), който кешира целия изходен код... »
 • Супер-Инструментите в cPanel
  В контролния панел cPanel се предлагат специалните супер инструменти, разработени от СуперХостинг.БГ, с които ще управлявате по-бързо и лесно съдържанието и уеб сайтовете, разположени в хостинг акаунта. SUPERHOSTING TOOLS В раздел SuperHosting... »
 • Мениджър на потребители в cPanel
  През мениджъра за потребители в cPanel можете да създавате нови потребители, да редактирате съществуващи, да променяте пароли и да задавате права за достъп до FTP и имейл и други. Списък с... »
 • Промяна на PHP версията за определена директория
  През PHP Manager в cPanel можете да променяте PHP версията за целия акаунт или за отделна директория. По-долу е описан начинът за ползване на различна PHP версия, за конкретна директория (сайт)... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg