https://help.superhosting.bg/check-mail.html
 • bg
 • en

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Как мога да проверявам пощата си след като имам създаден имейл акаунт?

Имейл (e-mail)
webmail, уеб мейл, уебмейл, уеб поща, проверка на поща

След като сте създали имейл акаунт, можете да изпращате имейли и да проверявате получената поща или чрез e-mail клиент инсталиран на вашия компютър (мобилно устройство) или чрез webmail клиент.

1. Проверка на поща чрез e-mail клиент

За да проверявате пощата си чрез e-mail клиентска програма, е необходимо да имате инсталирана такава на вашия компютър. Популярни e-mail клиентски програми са MS Outlook, Mozilla Thunderbird и други. MS Outlook е продукт на корпорацията Microsoft и е част от MS Office пакета. Mozilla Thunderbird e open source e-mail клиентска програма и може да бъде свалена и ползвана напълно безплатно от всеки желаещ. Въпреки, че е безплатна и с отворен код Mozilla Thunderbird е една много удобна и надеждна e-mail клиентска програма с добра сигурност и защита на пощата и по нищо не отстъпва на своите платени алтернативи.

info-iconКак да си настроите някоя от гореописаните програми може да видите в категория: Настройка на e-mail клиент: Mozilla Thunderbird, MS Outlook 2010/13, MS Outlook 2007, Mac Mail, iPhone ...

2. Проверка на поща чрез webmail (уеб мейл)

Другата възможност, която СуперХостинг.БГ предоставя на всички потребители на хостинг услугите на компанията, е проверка на пощата чрез webmail. Уеб мейл (или уебмейл) е алтернативата на e-mail клиентските програми. За разлика от e-mail клиентските програми, през уебмейл няма възможност да се следят няколко имейл кутии едновременно. Уебмейл може да се използва в случаи, когато потребител желае да провери пощата си от компютър, на който няма инсталиран или конфигуриран e-mail клиент и който ще се ползва еднократно за проверката (например в Интернет клуб). По този начин потребителят си спестява инсталацията и конфигурацията на e-mail клиент.

info-iconПовече информация за проверката на имейл посредством уебмейл, можете да намерите в статията: Как да проверя пощата си чрез уеб мейл?

500px270px
SuperHosting.BG
  Имейл (e-mail)
 • Настройка на имейл акаунт в Android 4.0+ (Gmail имейл клиент)
  По подразбиране имейл клиентът Gmail е наличен на повечето Android устройства. В случай че не откривате този клиент на вашето устройство, можете да го потърсите в Google Play магазина или... »
 • MS Outlook 2016 - Имейл настройки
  Проверка на настройките на добавен имейл акаунт За да отворите настройките, на вече добавен имейл акаунт в Outlook 2016, кликнете на File, след това на Account Settings и от падащото меню... »
 • Имейл адрес по подразбиране в cPanel
  През меню (Имейл) Имейл адрес по подразбиране в cPanel, можете да определите какво ще се случва с писмата, които са изпратени към невалидни имейл адреси на даден домейн. От тук можете... »
 • Интелигентна спам защита
  Към всички хостинг планове и Managed VPS сървърите, предлагани от СуперХостинг.БГ, е включена стандартна защита от спам имейл съобщения. Към планове СуперПро и СуперХостинг, както и всички Managed VPS услуги, се... »
 • iPhone (iOS 4/5/6) - Имейл настройки
  За да настроите пощата си на мобилен телефон iPhone 4, 4S, 5, следвайте описаните стъпки. В случай че сте обновили iOS версията на вашия iPhone, погледнете следната статия: iPhone (iOS... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg