https://help.superhosting.bg/check-mail.html
  • bg
  • en

Хостинг, Домейни, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Как мога да проверявам пощата си след като имам създаден имейл акаунт?

Уеб мейл
webmail, уеб мейл, уебмейл, уеб поща, проверка на поща

След като сте създали имейл акаунт (пощенска кутия), можете да изпращате имейли и да проверявате получената поща или чрез e-mail клиент, инсталиран на вашия компютър (мобилно устройство), или чрез webmail клиент, достъпващ се в уеб браузъра.

1. Проверка на поща чрез e-mail клиент

За да проверявате пощата си чрез e-mail клиентска програма, е необходимо да имате инсталирана такава на вашия компютър. Популярни e-mail клиентски програми са MS Outlook, Mozilla Thunderbird и други. MS Outlook е продукт на корпорацията Microsoft и е част от MS Office пакета. Mozilla Thunderbird e open source e-mail клиентска програма и може да бъде свалена и използвана напълно безплатно от всеки желаещ. Въпреки че е безплатна и с отворен код, Mozilla Thunderbird е една много удобна и надеждна e-mail клиентска програма с добра сигурност и защита на пощата и по нищо не отстъпва на своите платени алтернативи.

info-iconКак да си настроите някоя от гореописаните програми може да видите в категория: Настройка на e-mail клиент: Mozilla Thunderbird, MS Outlook 2016, MS Outlook 2010/13, MS Outlook 2007, Android, iPhone ...

2. Проверка на поща чрез webmail (уеб мейл)

Другата възможност, която СуперХостинг.БГ предоставя на всички потребители на хостинг услугите на компанията, е проверка на пощата чрез webmail. Уеб мейл (или уебмейл) е алтернативата на e-mail клиентските програми. За разлика от e-mail клиентските програми, през уебмейл няма възможност да се следят няколко имейл кутии едновременно. Уебмейл клиентът се достъпва през уеб браузъра, на специален уеб адрес, който е обвързан с домейн името на вашия сайт. Уебмейл може да се използва в случаи, когато потребител желае да провери пощата си от компютър, на който няма инсталиран или конфигуриран e-mail клиент и който ще се ползва еднократно за проверката (например в Интернет клуб). По този начин потребителят си спестява инсталацията и конфигурацията на e-mail клиент.

info-iconПовече информация за проверката на имейл през уебмейл, можете да намерите в статията: Как да проверя пощата си чрез уеб мейл?

500px270px
SuperHosting.BG
All rights reserved © 2005-2019 , www.superhosting.bg